Saxofon

Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar på: Byta tak; byta ut plåten mot papp #271
  Saxofon
  Deltagare

  Har du inte tagit in fler offerter än bara den första? Då kan du egentligen aldrig vet om den är ”rimlig”. Kolla läget med nån annan papptaksfirma så får du ett väldigt konkret underlag att jämföra med.

  som svar på: Titta på min offert tack: badrum 5,4 m2 #270
  Saxofon
  Deltagare
  Vill hemskt gärna få input på denna offert på att göra om vårt ruskiga 70-tals badrum till ett nytt fräscht istället. Inga ”extravaganser” utan bara nya hela rena pryla, vitt kakel. Ljust och fräscht som man säger. Så här har vi fått av en badrumsfirma i trakten: River allt som är där nu (toalett handfat, duschhörna badrumsskåp) Alla rör som behöver dras för nytt handfat samt dusch Handfat, blandare, duschkabin med tillbehör, badrumsskåp Stambyte Kakel i hela badrummet, enkelt vitt Toalettstol Uppvärmd handukshållare Taklampa ”inbyggd” i taket samt spottar över handfat För detta har vi då blivit offererade 126 000 kr med ROT bortdraget. Blir ju ca 21 000 kr/kvadraten.Vilket inte är helt ovanligt när man gör en sån här fullständig badrumsrenovering. Men är det ok? Arbetskostnaden innan ROT blir på runt 89 000 kr vilket jag kan känna är lite väl blodigt. Men med ROT gör det ju att det inte känns så mycket ändå, men vill ändå få input från andra. Hjälp!

  Om de byter stammar känns det rimligt tycker jag. Men går de på timpeng eller kör ni fast pris från början? Ofta kan timpris löna sig för kunden (lite som att köra rörlig ränta – lönar sig oftast), men det innebär ju också en risk att det blir dyrare än vad man tänkt.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)